Zaterdag 21 september was ik bij tuincentrum Huiting in Vianen om daar tweemaal de workshop, Botanische prints maken met een gelli plate, te geven.

Wat was het weer een fijne dag op een mooie plek met leuke enthousiaste mensen die hebben genoten van het werken met de planten en de gelli plate.
Iedereen ging tevreden naar huis met een aantal mooie afdrukken.
10 mei 2025 wordt de workshop weer georganiseerd bij Huiting in Vianen. Info en inschrijven!

Hieronder wat recensies!

Afgelopen zaterdag een leuke workshop Gelli plate gevolgd bij Tineke. Na een goede uitleg heb ik aantal mooie kleurrijke botanische prints mee naar huis genomen, waar ik erg blij mee ben. Het was een gezellige leerzame ochtend. Zeker de moeite waard.

We hebben een super workshop gehad met goede uitleg, zelf uitproberen, leren wat wel en niet kan.. eigenlijk kan alles verder andere kleuren , extra opdruk , ander papier kleuren, .. leuk om van elkaar te leren.. en te kijken.. mooie plek bij huiting!! Heerlijk weer, de tijd vloog voor bij !! Dankje wel

Het was een leuke middag waarin ik veel geleerd heb over afdrukken met de Gelli plate. Ik vond het inspirerend en ga er graag zelf verder mee aan de slag.